Realistische vibrators

77 artikelen

pagina 1 / 2
-12%
(3)
64,99 57,50
Donderdag in huis
-9%
(11)
28,99 26,50
Vrijdag in huis
-40%
(6)
34,99 21,-
Donderdag in huis
(21)
14,95
Donderdag in huis
(18)
44,95
Vrijdag in huis
-20%
(6)
49,99 39,99
Donderdag in huis
(28)
32,50
Donderdag in huis
-10%
(3)
36,50 33,-
Vrijdag in huis
pagina 1 / 2

Online realistische vibrator kopen? Wanneer je op zoek bent naar een realistische vibrator ben je bij Spannendelingerie.nl aan het juiste adres! Met het gebruik van een realistische vibrator is het net alsof je gestimuleerd wordt door een echte man! Dit gevoel wordt gestimuleerd door het gebruik van aderen die net echt lijken. Het gevoel is hierdoor net zoals in het echt! Deze levensechte vibrators zijn verkrijgbaar in realistische kleuren als huidskleur en donkere kleur maar ook in talloze andere kleuren. Seven Creations en Magic Flesh zijn merken die de realistische vibrator in hun assortiment hebben. Bestel je realistische vibrator discreet en snel op Spannendelingerie.nl. Wacht niet langer met een realistische vibrator bestellen, je zult er vele uren plezier mee beleven!

Nep penis

Met een realistische vibrator hoef je nooit meer te smachten naar het gevoel van een echte penis. De vibrator is zo realistisch gevormd en gemaakt van materiaal dat het gevoel bijna hetzelfde is. Het voordeel van een vibrator is, dat je zelf het tempo kunt bepalen en extra stimulatie hebt van de vibraties. Voor de vrijgezelle vrouwen klinkt het dus als een ideale combinatie.

 

Eikel, aders en scrotum

Bij een realistische gevormde vibrator horen natuurlijk de heerlijke kenmerken van een penis. De eikel zorgt hierbij voor heerlijke stimulatie van de clitoris of de g-spot. De aders die over de schacht van de vibrator lopen, stimuleren de vaginawand. Ook het scrotum stimuleert de buitenkant van de vagina als aan de binnenkant de g-spot wordt gemasseerd. Al deze kenmerken zullen je tot een heerlijk orgasme brengen.

 

Vibrator met zuignap

Als je echt een realistische ervaring wilt hebben, moet je natuurlijk een realistische vibrator kunnen gebruiken zonder je handen hierbij te gebruiken. Daarom zijn de meeste realistische vibrators voorzien van een zuignap. Door deze zuignap op een vlak oppervlak te bevestigen, kan je de vibrator vervolgens handsfree gebruiken. Gestimuleerd worden en ook nog eens je handen vrij hebben, wat wil je nog meer!

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.