Luxe vibrators

16 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Online luxe vibrator kopen? Een vibrator die net iets meer bijzonder is dan de normale vibrator? Dan is een luxe vibrator iets voor jou! Spannendelingerie.nl heeft een uitgebreid assortiment in vibrators met een luxe design in haar assortiment.Wat maakt een luxe vibrator een luxe vibrator? Duurdere materialen, gelimiteerde oplages en een betere afwerking maken een vibrator een luxe vibrator. Het oog wil natuurlijk ook wat! Maar deze luxe vibrators zien er niet alleen uit om door een ringetje te halen, of je nu clitorale of G-spot stimulatie zoekt er is altijd een designvariant naar jouw wens! Merken met luxe vibrators zijn onder andere; We-Vibe, Lelo en Ceramix. Wacht niet langer met een luxe vibrator bestellen, voor 23:30 uur besteld is gegarandeerd morgen in huis!

Topmerken

Op Spannendelingerie.nl vind je luxe vibrators van meerdere topmerken. De beste producten van merken als Lelo, Womanizer en We-Vibe staan allemaal in deze vibrator categorie. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteit en biedt weer andere stimulatie. De overeenkomst bij deze stimulatie is dat de stimulatie innovatief en zeer bevredigend is.

 

Kwaliteitsvibrator

Net zoals bij andere producten zijn luxe vibrators gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. Door dit materiaal zal het comfortabeler zijn om de vibrator te gebruiken. De hoge kwaliteit zorgt er eveneens voor dat de producten lang mee gaan. Voorwaarde hiervoor is wel dat de vibrator goed gereinigd wordt en op een goede plek wordt bewaard. Mocht een vibrator toch niet werken, dan zijn er verschillende garanties op deze producten.

 

Fluisterstille motor

Het belangrijkste onderdeel van een vibrator is natuurlijk het motortje. Zonder motor zijn er immers geen vibraties mogelijk. Bij luxe vibrators zijn deze motors dusdanig gemaakt dat ze bijna geen geluid maken. De zogenaamde fluisterstille motor heeft uiteraard wel dezelfde vibratiekracht als anderen motors. De bediening van de luxe vibrators, werkt eenvoudig en biedt een gevarieerd aanbod aan vibratie standen.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.