Arcwave - Ion - Luchtdruk masturbator

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Alle mannen (of je nou een relatie hebt of single bent) opgelet! Dit is de meest innovatieve en best stimulerende sextoy voor mannen ooit gemaakt. De Arcwave ™ Ion Arcwave Ion masturbator is gemaakt om de mannelijk orgasme-ervaring nóg intenser te maken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat in de top van penis dezelfde stimulatiepunten zitten als bij de clitoris. Deze stimulatiepunten worden niet volledig gestimuleerd door handmatig aaien, orale bevrediging of penetratie, maar wel door de Arcwave ™ Ion!

Pleasure Air™ technologie

De Arcwave ™ Ion heeft echter krachtige Pleasure Air™ technologie die deze stimulatiepunten optimaal stimuleert. Op deze manier kan je de top van de penis net zo stimuleren als een clitoris en zul je een orgasme ervaren, zoals je deze nog nooit ervaren hebt. De Pleasure Air™ technologie heeft 8 verschillende standen die de stimulatie steeds intenser maken.

Gemakkelijk te reinigen

De CleanTech-siliconen van Arcwave zijn superglad en gemakkelijk schoon te maken. Het hypoallergeen materiaal en de weerstand tegen UV-licht maken de Arcwave duurzamer en hygiënischer dan de reguliere materialen op de markt. Maar ook het schoonmaken is zeer eenvoudig. Draai Arcwave eenvoudig uit elkaar om de binnenkant van het apparaat gemakkelijk schoon te kunnen maken. Spoel het waterdichte apparaat vervolgens af onder stromend water.

Opslaghouder

Na het reinigen kan de Arcwave gemakkelijk worden opgeslagen en opgeladen in de meegeleverde opslagbasis om te drogen en op te laden. Deze opslaghouder heeft ook een DryTech-stick die het droogproces versnelt en LED-lampjes om het laadniveau aan te geven.


BatterijenOplaadbaar
KleurZwart
Lengte28 cm
Diameter9 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LichtgevendJa
MultispeedJa
Lees Meer
(13)
189,- incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.