Willie Toys - Bumping Love Egg - Vibrerend eitje

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

De Willie Toys Bumping Love Egg stimuleert de g-spot van de vrouw met behulp stotende bewegingen. Hierbij kan haar partner met behulp van een afstandsbediening de vibratiestanden bepalen. De afstandsbediening zorgt ervoor dat de toy niet alleen ideaal voor thuis is, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens een spannende date.

  • Stimuleert g-spot met stotende bewegingen
  • Laat je partner genieten van 10 verschillende vibratiestanden
  • Meegeleverde afstandsbediening met groot bereik
  • Spatwaterdicht, maximaal 5 seconden onder water en 1 meter diep

Hoe gebruik ik de Willie Toys Bumping Love Egg?

Deze Willie Toys Bumping Love Egg zorgt voor gedeelde sensaties met elkaar. Zet zowel het eitje als de afstandsbediening aan door de aan/uit knop lang ingedrukt te houden. Vervolgens brengt de vrouw het eitje in of houdt het tegen haar clitoris aan.

Hierna kan haar partner de vibratiestanden van het eitje bedienen met behulp van de afstandsbediening. Die gebeurt door de drukknop in te drukken. De afstandsbediening heeft een groot bereik, hiermee is het ideaal voor thuis maar ook voor tijdens een spannende date...

Hoe laad ik de Willie Toys Bumping Love Egg op?

Om de Willie Toys Bumping Love Egg op de te landen, kan je de USB oplader aan de bullet aansluiten. Sluit de USB oplader vervolgens aan op je computer of op een andere manier op het stroomnetwerk. De Willie Toys Bumping Love Egg zal vervolgens beginnen met opladen. 

Hoe houd ik de Willie Toys Bumping Love Egg schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Bumping Love Egg eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

WELKE SOORT GLIJMIDDEL GEBRUIK IK?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Bumping Love Egg met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurTropical Groen
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte9,0 cm
Diameter3,4 cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(2)
44,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.