Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe.
Weet je dat het wetenschappelijk is bewezen dat tijdens de zomer vaker wordt gesekst? De spanning hangt in de lucht, de zwoele zomeravonden stijgen naar je hoofd en je partner ziet er wel héél sexy uit in die weinig verhullende outfit. Reden genoeg om het resterende stukje stof uit te trekken en er bovenop te duiken. Wil je de temperaturen nog eens harder doen stijgen? Dan zit je met deze 5 sexy lingeriesetjes om je partner mee te verleiden helemaal goed!

 

1. Steel de show met dit hollywood jurkje

Met stip op 1 van de 5 sexy lingeriesetjes om je partner mee te verleiden, staat dit onweerstaanbare Hollywood jurkje. Dankzij de rood-zwarte combinatie kan je partner zijn of haar ogen niet van je afhouden. Het jurkje accentueert je rondingen op perfecte wijze: het kant rondom de borsten doet ze voller lijken en de veters op de rug benadrukken je wulpsheid extra.

 

2. Verleidelijk setje met open cups

Wind je er letterlijk geen doekjes om? Dan is dit lingeriesetje met open cups vast iets voor jou. Je partner hoeft je eigenlijk niet meer uit te pakken, maar krijgt jou wel met een strik eromheen. Het open cup setje van Baci heeft namelijk diverse dubbele bandjes en touwtjes die niet alleen jouw rondingen benadrukt, maar waarmee je partner ook lekker kan spelen.

 

3. De erotische kunstwerken van Baci: voor ieder wat wils

Een ander erotisch kunstwerk van Baci is de Sexy Lace Teddy jarretel set. Het setje bestaat uit kant met een subtiel bloemenpatroon en heeft een cut-out met extra bandjes rondom je borsten waardoor er nadruk op je decolleté wordt gelegd. En dankzij de dunne taille, zal je jouw partner binnen enkele seconden hebben verleid.

 

4. Fantasierijk kanten babydoll setje

Wil je juist alles aan de fantasie overlaten? Dan is dit tweedelig kanten babydoll setje van Baci voor jou: de babydoll valt over de heupen, waardoor je partner hem zelf omhoog moet schuiven door met zijn handen over je heupen te glijden. En daar zegt geen enkele vrouw ‘nee’ tegen, toch?!

 

5. Jij bent het cadeau met de satijnen strik teddy

Hou je meer van kleur? Dan is er nog de satijnen strik teddy. Gemakkelijk vast te maken, maar nóg gemakkelijker uit te trekken. Althans, als je dat wil: de strik staat namelijk supersexy! Overigens hoef je niet lang te wachten totdat jullie date night uitloopt op een stomende vrijpartij: als je vandaag voor 23:30 uur jouw favoriete setje besteld, heb je ‘m morgen al in huis. Enjoy!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.