Voorbind dildo's

20 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Online voorbind dildo kopen? Op Spannendelingerie.nl vind je een uitgebreid assortiment aan de lekkerste voorbind dildo's. Een man en een vrouw kan een voorbind dildo gebruiken, en is perfect voor vaginale en anale penetratie. Er zijn dubbele en enkele strap-ons. Een voorbind dildo bestellen kan discreet en veilig bij Spannendelingerie.nl. Bestel voor 23:30 en wees morgen verzekerd van uren genot!

Voorbind dildo met harnas

Als je een voorbind dildo koopt, is het heel belangrijk dat je er een harnas bij bestelt. In sommige gevallen is het een totaalpakket, maar soms wordt een voorbind dildo ook los verkocht. Uiteraard kan je de dildo dan gewoon gebruiken maar niet zoals je het waarschijnlijk in je hoofd hebt. Het harnas dat bij de voorbind dildo hoort, is in lengte verstelbaar en daarom door vrijwel iedereen te dragen. Harnassen zijn voorzien van meerdere ringen en kunnen dan ook worden gebruikt in combinatie met meerdere afmetingen dildo’s.

 

Ideaal voor vrouwen

Altijd als vrouw al eens willen ervaren hoe het is om een penis te kunnen gebruiken? Dan is een voorbind dildo precies wat je zoekt. Heb je een vrouwelijke partner, dan kan je elkaar om de beurt op een heerlijke manier stimuleren. Ook voor vrouwen met een mannelijke partner is de voorbind dildo het overwegen waard. Als je met je partner van rollenspel houdt met dominantie en onderdanigheid, dan is de voorbind dildo het ideale speeltje om je partner te laten zien wie de baas is. Hij of zij zal er onverwacht lekker van genieten.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.