Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel

Voor 23:30 besteld, zaterdag in huis.

De Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel is een 2 in 1 product. Je kunt het namelijk gebruiken als massageolie én glijmiddel. De Aphrodisia Massage Glijmiddel is gemaakt op basis van siliconen zodat je er extra lang van kan genieten.

Zo kan je de Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel gebruiken tijdens het voorspel én de seks. Het massage glijmiddel is dan ook nog eens geparfumeerd met exclusieve en lustopwekkende ingrediënten als roos, ylang-ylang en jasmijn. Hierdoor wordt het genot van jezelf, je partner of jullie beiden vergroot.

De inhoud van het flesje Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel is 100 ml. Let op: Het massage glijmiddel kan beter niet gebruikt worden in combinatie met sextoys en condooms.

Ingrediënten

  • Roos - Het aroma van rozen heeft een directe invloed op onze emoties en is door zijn karakter een van de meest suggestieve geuren.
  • Ylang-Ylang - wordt gebruikt in de aromatherapie, heeft de essentiële olie tal van voordelen, waaronder antidepressieve eigenschappen en het vermogen om hoge bloeddruk te verlichten.
  • Jasmijn - de felbegeerde jasmijn is een onvervangbaar bestanddeel van de meeste parfums vanwege het gewicht en de zoetheid

MateriaalSiliconenbasis
Inhoud100ml
Lees Meer
29,95 25,- incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.